Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378

Serbuk chlorella

Serbuk chlorella ialah satu spesies alga hijau yang tumbuh di air tawar. Ia merupakan satu bentuk pertama loji dengan teras jelas Chlorella ' s DNAmakes ia mempunyai keupayaan untuk Kuadrupel dalam kuantiti setiap 20 jam, yang tiada loji atau bahan di bumi boleh lakukan. Serbuk chlorella juga mempunyai...

Maklumat produk

Nama produk

Serbuk chlorella

Spesifikasi

Min 55% Protein

Pakej

25kg/dram

Serbuk chlorella ialah satu spesies alga hijau yang tumbuh di air tawar. Ia merupakan satu bentuk pertama loji dengan teras jelas Chlorellaand #39; s DNAmakes ia mempunyai keupayaan untuk Kuadrupel dalam kuantiti setiap 20 jam, yang tiada loji atau bahan di bumi boleh lakukan.

Serbuk chlorella juga telah digunakan dengan berkesan sebagai rawatan topikal fordamaged tisu. Memang, CGF telah membantu menterbalikkan chronicdiseases banyak. CFG yang asli meningkatkan sistem imun kami andstrengthens kami bodyand #39; s keupayaan untuk pulih dari penyakit exerciseand.
chlorella adalah kaya dengan vitamin, mineral, yang dianggap sebagai pemakanan tambahan yang polular.

chlorella adalah seimbang makanan paling berkhasiat. 1 gram chlorella adalah bersamaan dengan jumlah sebanyak 1,000 gram pelbagai jenis sayur-sayuran. Selepas mengambil ubat itu dengan cepat dapat meningkatkan fungsi imun, bilangan penyakit sangatlah penting: faktor anti tumor (barah) chlorella adalah terutamanya - karotena, fikosianin dan karbohidrat yang kering. Peningkatan radikal bebas yang merosakkan badan sel-sel, menyebabkan kanser, chlorella merupakan teori radikal yang paling berkesan daripada bahan-bahan aktif. Alga protein, gula, dikeringkan alga, pakar-pakar perubatan telah diiktiraf di rumah dan di luar negara telah meningkatkan fungsi imun, menghalang atau membunuh tumor dalam sel-sel mempunyai kesan yang positif. Dalam masa yang sama, mengurangkan kesan sampingan kimoterapi kanser selepas radioterapi, sel darah putih yang tinggi adalah kesan tepat. (Perut) Kebanyakannya mengambil pendekatan untuk asid perut yang berlebihan. Fungsi telah menjadi semakin lemah, menimbulkan penyakit kronik. Chlorella yang adalah pemakanan asas, makanan, dan dalam kedua-dua asid gastrik, tetapi juga boleh menambah pemakanan gastrousus, ditambah pula dengan klorofil, chlorella mempunyai pembaikan sel epitelium saluran penghadaman dan pertumbuhan semula dan pemulihan fungsi secretory biasa.

Fungsi
1. mengaktifkan dan mencegah penuaan pramatang sel-sel, mempercepatkan luka penyembuhan kebolehan;
2. menggalakkan lebih banyak interferon dan mengaktifkan lymphocytes, di mana akan mengekalkan sistem imun yang normal;
3. mengenal pasti dan menghalang pertumbuhan sel diperbezakan, membaiki gen yang rosak, dan yang akan menentang pencerobohan virus;
4. menghapuskan sisa plumbum, arsenik, merkuri, pencemaran udara, racun serangga dan baja di dalam badan, memulihkan fungsi hati, detoksifikasi limpa dan buah pinggang;
5. meningkatkan imuniti, mengurangkan tekanan darah tinggi, glukosa darah dan lemak dalam darah;
6. menghalang perut dan penyakit usus, meningkatkan fungsi jantung dan paru-paru.
7. chlorella adalah alga mikroskopik, menghasilkan secara komersial dan dijual sebagai makanan tambahan seluruh dunia.
8. chlorella mengandungi jumlah protein, antara 55% dan 77% yang tingginya mengikut berat Kering, bergantung kepada sumber.
9. chlorella kaya dengan asid gamma Linolenik (GLA), dan juga menyediakan asid asid alpha-Linolenik (ALA), asid linoleik (LA), asid stearidonic (SDA), asid eikosapentaenoik (EPA), asid Dokosaheksanoik (DHA) dan asid arachidonic (AA). Spirulina mengandungi vitamin B1 (thiamin), B2 (riboflavin), B3 (nicotinamide), B6 (pyridoxine), B9 (asid folik), vitamin C, vitamin D, vitamin A dan vitamin E.

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu pengeluar serbuk chlorella yang terkemuka dan pembekal-pembekal di China kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli serbuk chlorella pukal dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: chlorella serbuk, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system