Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378

Serbuk daun moringa

Serbuk daun moringa adalah produk semulajadi, pokok tumbuhan untuk kesihatan umum, yang menggalakkan kesihatan kardiovaskular, neurologi, prostat, wawasan, betul pencernaan, tenaga dan sokongan sistem imun sihat normal. Serbuk daun moringa menyediakan antioksidan, protein, vitamin, asid amino...

Maklumat produk

Nama produk

Serbuk moringa

Spesifikasi

10:1 dan tulen Moringa serbuk

Pakej

25kg/gendang, 25kg/kadbod

Serbuk daun moringa adalah produk semulajadi, pokok tumbuhan untuk kesihatan umum, yang menggalakkan kesihatan kardiovaskular, neurologi, prostat, wawasan, betul pencernaan, tenaga dan sokongan sistem imun sihat normal. Serbuk daun moringa menyediakan antioksidan, protein, vitamin, asid amino, flavonoid, gentian, mineral, klorofil, beta karotena dan phenols manfaat. Serbuk daun moringa mempunyai lebih daripada 90 nutrisi penting sebatian. Kesan-kesan berfaedah dan profil keselamatan yang baik serbuk daun Moringa telah terbukti secara meluas dalam percubaan-percubaan klinikal. Produk tersebut telah didapati sesuai untuk rakyat semua peringkat umur (2-100). Kanak-Kanak, orang dewasa, kawasan kejururawatan ibu muda dan tua semua mendapat manfaat daripada dalam sebatian pemakanan penting melebihi 90 yang merupakan sebahagian daripada serbuk daun Moringa

Hampir tidak peduli apa nutrisi tubuh kekurangan; kerana dengan 90 + nutrien secara semula jadi berlaku di Moringa, anda akan mendapatkan sebahagian daripada mereka dalam satu produk single. Vitamin, mineral, asid amino, dan minyak omega-3 adalah hanya permulaan khasiat yang ditemui di Moringa.
Moringa juga memberikan anda Z-Atin, perangsangan - percuma semulajadi pencetus untuk metabolisma yang lancar badan anda ke mod penyerapan. Moringa telah digubal untuk menyediakan anda dengan tahap tertinggi absorbability berkesan. Berikan badan anda nudge pemakanan yang perlu dengan tambahan makanan yang sihat. Moringa digubal untuk menyediakan anda dengan tahap tertinggi absorbability berkesan (bioavailabiliti) dan mengandungi 36 anti-inflammatories.

Fungsi
1, ia menghalang pertumbuhan bakteria gram-negatif dan gram-positive.
2, pada kepekatan tinggi ia menghalang pertumbuhan kulat.
3, ia bertindak sebagai antitubercular yang mujarab dan digunakan untuk mengubati penyakit hati.
4, ia merangsang hujung saraf bersimpati.
5, it accerlates denyutan jantung dan constritic saluran darah.
6, ia menghalang nada dan pergerakan pergerakan sukarela dalam saluran gastrousus.

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu pengeluar serbuk daun moringa terkemuka dan pembekal-pembekal di China kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli serbuk daun moringa pukal dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: moringa daun serbuk, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system