Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378

Protein kacang Pi

Pea Protein mengasingkan diperbuat daripada peas berkualiti tinggi bukan-GMO. Prosedur kerja termasuk memisahkan, homogenizing, sterilizing dan pengeringan sembur. Ia ' s kuning dan harum dengan rasa kuat bertempur dan mempunyai lebih daripada 80 peratus protein dan 18 asid amino & vitamin tanpa kolesterol. Ia mempunyai kebaikan...

Maklumat produk


Nama produk

Protein kacang Pi

Spesifikasi

Protein peptida 90% 80%

Pakej

1kg/bag25kg/dram

Pea Protein mengasingkan diperbuat daripada peas berkualiti tinggi bukan-GMO.
Prosedur kerja termasuk memisahkan, homogenizing, sterilizing dan pengeringan sembur. IT #39; s kuning dan harum dengan rasa kuat bertempur dan mempunyai lebih daripada 80 peratus protein dan asid amino 18 andamp; vitamin tanpa kolesterol. Ia mempunyai gelatinization yang baik dan water-solubility termasuk dispersibility, kestabilan dan pembubaran.
Pea mengasingkan serbuk Protein adalah terkenal kerana sangat tropikal berkeupayaan Bio protein. Selain itu, mereka mempunyai sebarang alergen yang utama. Secara kolektif, ini menjadikan pea protein sumber pemakanan selepas senaman yang sesuai untuk atlet yang mungkin mempunyai kesukaran yang menambahkan dengan lain-lain jenis protein
Fungsi
produk kesihatan pea protein peptida harga
Pea peptide dibuat dengan menggunakan teknologi diarahkan sekatan enzim penghadaman enzim sebatian biologi enzymolyzed makan kacang berasaskan protein bertempur sebagai bahan mentah. Pea peptide mengandungi lapan asid amino yang badan tidak mensintesis dengan sendirinya, dan nisbah mereka berada berhampiran dengan pola-pola yang disyorkan oleh FAO / yang. Keberkesanan yang baik dan sangat baik sifat-sifat berfungsi peptida Benarkan pea peptida untuk digunakan secara meluas dalam produk makanan dan Kesihatan:
1. pea peptida mempunyai sangat menahan air tinggi dan minyak sifat penyerapan serta baik gel yang membentuk harta, yang boleh digunakan dalam Ham dan produk-produk daging yang lain sebagai bahan tambahan yang sangat baik.
2. pea polypeptide mempunyai tahap tertentu bagi foamability dan kestabilan buih, yang sebahagiannya boleh menggantikan telur akan ditambah kepada produk-produk pastri.
3. pea peptide mempunyai emulsifiability yang sangat baik dan kestabilan emulsi, yang boleh digunakan sebagai pengemulsi untuk pelbagai jenis makanan; peptida bertempur dengan cepat boleh emulsify lemak, untuk menyediakan sosej dengan baik emulsifiability. Sosej yang dibuat cara ini yang sangat lazat dengan nilai-nilai pemakanan yang tinggi.
4. jika dimasukkan ke dalam biskut, pea peptide boleh meningkatkan rasa dan mengukuhkan protein; di samping itu, ia boleh berkembang menjadi makanan kesihatan yang mempunyai fungsi yang berbeza.
5. pea peptida juga boleh digunakan dalam produk tepung. Sebagai contoh, menambah pea peptide ke dalam tepung boleh memperbaiki nilai pemakanan, intensiti dan kekuatan gluten MI, dan sekaligus meningkatkan penampilan dan rasa makanan tepung.
6. kacang pis (peptide) minuman keras. Masalah teknologi kacang pea yang mengandungi sejumlah besar lemak dan protein (20%) tidak menapai agar keras berjaya ditangani dengan menggunakan Bioteknologi. Ini jenis minuman keras adalah kaya dengan peptide, yang boleh tidak hanya boleh diserap oleh tubuh badan manusia, tetapi juga meningkatkan fungsi imun, menunjukkan peranan yang aktif dalam menghalang pengoksidaan, scavenging radikal bebas, mengurangkan tekanan darah, lemak darah dan kolesterol, dan menentang kanser, keletihan dan penuaan.
7. apabila digunakan dalam kosmetik, pea peptide boleh menghalang elastase, melindungi elastin, meningkatkan keanjalan kulit, meningkatkan penumpahan kulit dan menggalakkan sintesis kolagen, elastin dan glycosaminoglycan (kondroitin sulfat).

Item-item

Spesifikasi

Keputusan

Kaedah ujian

Protein

90,00% min

91.00%

UV

Peptide

75.00% min

78.00%

Penentuan nitrogen

Berat ofmolecular pengedaran peptide

1000 Max

92.5

/

Penampilan

Off-White ke serbuk kuning cahaya

Serbuk kuning cahaya

Visual

Andamp bau; Rasa

Ciri-ciri

Ciri-ciri

Organoleptic

Saiz zarah

100% melalui 60 mesh

Memenuhi syarat yang digariskan

skrin 60 mesh

Kerugian atas pengeringan

8.00% Max

3.50%

5g/105℃/2 jam

Kerugian ke atas Abu

8.00% Max

1.00%

2g/525℃/3hrs

Logam berat
Arsenic(AS)

2ppm Max

Negatif

AAS

Lead(PB)

20ppm Max

2.2ppm

AAS

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu pengeluar protein kacang Pi terkemuka dan pembekal-pembekal di China kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli protein kacang Pi pukal dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: kacang Pi protein, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system