Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378

Benih Pumkin Protein

Benih Labu mempunyai banyak manfaat kesihatan, yang padat nutrien makanan tertentu, antaranya sumber protein, phytosterols, serat, besi, kuprum, magnesium, mangan, kalsium, kalium, zink, fosforus, selenium, asid folik, niacin, dan lain-lain vitamin dan asid amino yang baik seperti...

Maklumat produk

Nama produk

Protein biji Labu

Spesifikasi

Mangostin 98%

Pakej

pp 25kg atau 50kg ditenun beg

Benih Labu mempunyai banyak manfaat kesihatan, yang padat nutrien makanan tertentu, antaranya sumber baik protein, phytosterols, serat, besi, kuprum, magnesium, mangan, kalsium, kalium, zink, fosforus, selenium, asid folik, niacin, dan lain-lain vitamin dan asid amino tryptophan, arginine dan asid glutamik. Satu gram protein biji Labu mengandungi tryptophan sebesar sebagai segelas penuh susu. Biji dikatakan mengurangkan kolesterol. Biji-biji mengandungi asid Linolenik asid, nutrien yang dipercayai untuk membantu mencegah pengerasan of the arteri. Makan campuran benih--dikisar atau hanya Snek pada segelintir kecil biji sekali atau dua kali sehari--boleh menenangkan pundi kencing jengkel dan berkontraksi yang kadang-kadang dikaitkan dengan kencing malam.

Benih Labu telah digunakan selama berabad-abad di Eropah Timur, India dan Amerika Utara.
Ahli-ahli sains mula mengkaji benih apabila ia disimpan kenalan sebagai ramuan dalam banyak resipi yang mengamalkan perubatan tradisional.
Serbuk Protein biji Labu sudah dipertimbangkan sebagai salah satu produk terbaik antara makanan organik.
Dengan lebih daripada 63% premium vegetarian protein mengikut berat, PPP menawarkan pengguna berfikiran-Kesihatan produk gantian protein yang mudah dihadam dan begitu semulajadi pekat bahawa 1.5 sudu (15 gram) menawarkan 10 gram protein lengkap.

Fungsi
1. pumpkin seed protein boleh membantu untuk mencegah penyakit prostat.
2. pumpkin seed protein mempunyai fungsi bagi merawat batuk Kokol dan kanak-kanak dengan sorethroat.
3. Labu juga merupakan sumber semulajadi magnesium, fosforus, selenium, zink, vitamin A dan vitamin C.
4. pumpkin seed protein adalah juga julap yang boleh membantu kepada lembapan kulit, sememangnya makanan yang baik Kecantikan untuk wanita.
5. pumpkin seed ekstrak digunakan perubatan untuk membantu memperbaiki fungsi usus dengan mengetepikan saluran usus parasit dan cacing.
6. pumpkin seed ekstrak mempunyai banyak asid, asid ini boleh berehat angina yang lain, dan mempunyai fungsi untuk cecair darah yang rendah.

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu pengeluar protein biji pumkin terkemuka dan pembekal-pembekal di China kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli protein biji pumkin pukal dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: pumkin benih protein, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system