Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378

Protein soya

Protein soya adalah protein tumbuhan. Komposisi asid amino daripada protein kacang soya dan protein susu dekat, selain methionine yang sedikit rendah, asid amino lain yang banyak, adalah tumbuhan protein lengkap, nilai pemakanan, boleh disamakan dengan protein haiwan, struktur gen yang...

Maklumat produk

Nama produk

Protein soya

Spesifikasi

Protein≥90%

Pakej

20/beg

Protein soya adalah protein tumbuhan. Komposisi asid amino daripada protein kacang soya dan protein susu dekat, selain methionine sedikit rendah, asid amino lain yang banyak, adalah tumbuhan protein lengkap, nilai pemakanan, boleh disamakan dengan protein haiwan, struktur gen yang paling dekat dengan manusia asid amino, jadi adalah paling dengan protein sayur-sayuran.
Produk-produk protein soya mempunyai tepung soya protein productsand yang dianjurkan kacang soya produk dua.
1, produk-produk protein soya serbuk: kacang soya sebagai bahan mentah oleh sektor penyahgris, pembuangan atau pembuangan sebahagian daripada karbohidrat dan dapatkan yang kaya dengan produk protein soya, bergantung kepada kandungan protein terbahagi kepada tiga jenis:
(1) serbuk protein kacang soya, kandungan protein 50 ~ 65% (asas kering);
(2) kacang soya protein tumpukan jadi dalam kacang soya protein tumpukan adalah disediakan oleh pengubahsuaian fizikal dan mempunyai produk gel emulsi dan fungsi-fungsi lain dipanggil fungsi soya protein tumpukan, kandungan protein sebanyak 90% (asas kering).
(3) kacang soya protein mengasingkan kandungan protein melebihi 90% (asas kering) di atas.
2, pertubuhan daripada protein soya: tepung produk-produk protein soya sebagai bahan mentah oleh penyemperitan proses yang sama memasak daging Pertubuhan produk, bergantung kepada protein kandungan dibahagikan kepada dua jenis:
(1) bertekstur serbuk protein soya, kandungan protein 50 ~ 65% (asas kering)
(2) bertekstur tumpukan protein soya, kandungan protein sebanyak kira-kira 70% (asas kering).
Fungsi
(1) biasanya digunakan dalam produk daging: pertama, kerana pengemulsian, air kapasiti induk; tetapi boleh mengurangkan kos pengeluaran, tidak menjejaskan nilai pemakanan asas.
(2) kandungan asid amino daripada protein kacang soya adalah tinggi, menambah kepada pelbagai makanan boleh meningkatkan kualiti telur.
(3) lipoxygenase dalam protein soya memainkan peranan dalam tepung pelunturan
(4) mengurangkan gula mengandungi protein soya dalam produk yang dimasak boleh memperbaiki warna, menambah rasa.

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu pengeluar protein soya yang terkemuka dan pembekal-pembekal di China kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli protein soya pukal dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: soya protein, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system