Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378

Chickpea Protein

Chickpeas, juga dipanggil kacang garbanzo, kepunyaan keluarga Legum, yang merangkumi pelbagai jenis kacang, kacang soya, kacang tanah dan kacang Pi. Memilih kekacang ke atas makanan yang tinggi lemak tepu akan menurunkan risiko penyakit jantung, menurut Institut Linus Pauling. Chickpeas juga menawarkan...

Maklumat produk

Nama produk

Chickpea protein

Spesifikasi

Kehalusan (%): 80

Pakej

25 kg/50 kg beg PP

Chickpeas, juga dipanggil kacang garbanzo, kepunyaan keluarga Legum, yang merangkumi pelbagai jenis kacang, kacang soya, kacang tanah dan kacang Pi. Memilih kekacang ke atas makanan yang tinggi lemak tepu akan menurunkan risiko penyakit jantung, menurut Institut Linus Pauling. Chickpeas juga menawarkan faedah kesihatan khusus, dan memakan mereka sentiasa merangsang pengambilan nutrien utama yang sedikit.
Fungsi

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu pengeluar protein chickpea yang terkemuka dan pembekal-pembekal di China kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli protein chickpea pukal dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: chickpea protin, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system