Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378

Rapeseed Protein

Canola makanan merupakan salah satu sumber protein yang paling banyak digunakan dalam haiwan yang memakan haiwan ternakan, ayam dan ikan. Ia mempunyai profil asid amino yang sangat baik, termasuk tahap tinggi lysine dan arginine, dan ianya kaya dengan vitamin dan mineral. Kajian telah menunjukkan bahawa makan canola yang termasuk dalam...

Maklumat produk

Nama produk

Rapeseed protein

Spesifikasi

Makanan tinggi protein rapeseed
protein: 37 %-43_%
kelembapan: 12% max
Ash: 7% max
fiber:7.5%Max

Pakej

50kg/beg

Canola mealis satu sumber protein yang paling banyak digunakan dalam haiwan yang memakan haiwan ternakan, ayam dan ikan. Ia mempunyai profil asid amino yang sangat baik, termasuk tahap tinggi lysine dan arginine, dan ianya kaya dengan vitamin dan mineral. Kajian telah menunjukkan bahawa termasuk canola makanan Lembu tenusu rations pengeluaran susu canincrease oleh satu liter setiap lembu setiap hari. Canola hidangan juga memberi alternatif kepada bahan-bahan makanan ikan tradisional dan dapat membantu mencipta yang lebih stabil memakan bekalan. Bagi tumbuh-tumbuhan, canola makanan boleh dijadikan baja bio-Racun rumpai dan berkualiti tinggi yang sesuai untuk pertanian organik. Bagi manusia, canola protein dari makanan yang boleh memberi fungsi dan pemakanan produk-produk makanan.
Fungsi

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu pengeluar protein rapeseed terkemuka dan pembekal-pembekal di China kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli protein rapeseed pukal dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: rapeseed protein, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system