Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378

Tepung pisang

Pisang boleh mengatasi masalah tekanan psikologikal, membuat orang merasa gembira. Ia juga boleh mengelakkan apoplexia dan tekanan darah tinggi. 5 pisang setiap hari kesan adalah sama seperti 50% daripada ubat-ubatan hypotensive. Pisang adalah kaya dengan VA yang sihat untuk rambut dan kulit. Pisang juga mengandungi hampir semua jenis...

Maklumat produk

Nama produk

Kuasa pisang

Spesifikasi

4:1, 5: 1 , 10: 1, 20: 1

Pakej

25kg/gendang, 25kg/kadbod

Pisang boleh mengatasi masalah tekanan psikologikal, membuat orang merasa gembira. Ia juga boleh mengelakkan apoplexia dan tekanan darah tinggi. 5 pisang setiap hari kesan adalah sama seperti 50% daripada ubat-ubatan hypotensive. Pisang adalah kaya dengan VA yang sihat untuk rambut dan kulit. Pisang juga mengandungi hampir semua jenis bahan vitamin dan mineral dan serat. Ia adalah buah yang terbaik untuk kehilangan berat badan. Satu perkataan, pisang adalah buah yang baik bagi
badan kita!
Pisang serbuk halus dipilih dari selatan China, dihasilkan dengan teknik yang lebih maju, seperti pembekuan vakum pengeringan teknik, kami hanya menggunakan bahan mentah semulajadi untuk menghasilkan serbuk pisang, Tempahan kekal ciri-ciri semulajadi daripada pisang. Sebagai contoh, bau, rasa dan rasa. bahan mentah pisang adalah buah-buahan yang paling tradisional di provinsi Fu Jian, China. Rasanya licin dan lembut. Manis dan bau mellow menjadikannya terkenal seluruh dunia.
Fungsi
1. pisang tepung ini biasanya digunakan untuk minuman, produk kesihatan, makanan bayi, takbur makanan, pembakar makanan, ais krim, semua jenis susu teh andoatmeal.
2. serbuk pisang boleh dijadikan Sarapan Pagi, makanan mengurangkan berat badan.
3. pisang tepung juga boleh buck aperient.
4. membersihkan intestins dan perut, mengubati sembelit.
5. cepat pelengkap keletihan tenaga dan allaying.
Aplikasi
1. produk penjagaan perubatan dan sihat, pemakanan yang sihat;
2. infantal makanan, minuman pepejal, diari, makanan segera, makanan takbur;
3.Flavouring,Middle-golongan tua dan lama makanan, panggang makanan, makanan Snek, makanan sejuk dan minuman.

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu pengeluar tepung pisang yang terkemuka dan pembekal-pembekal di China kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli serbuk pisang pukal dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: pisang serbuk, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system