Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378
Melatonin

Melatonin

melatonin-73-31-4-For-Good-Sleep-and

Maklumat produk

Nama produk

Melatonin

Spesifikasi

98%

Pakej

25kg/dram

Melatonin adalah hormon yang dibuat oleh kelenjar pineal, kelenjar yang kecil di dalam otak. Melatonin membantu mengawal tidur anda dan mengejutkan kitaran. Jumlah yang sangat kecil itu terdapat dalam makanan seperti daging, bijirin, buah-buahan dan sayur-sayuran. Badan anda mempunyai sendiri jam dalaman yang mengawal kitaran semulajadi anda tidur dan bangun jam. Sebahagiannya, jam dalaman tubuh yang mengawal berapa banyak melatonin yang membuat badan anda.
Lazimnya, paras melatonin mula meningkat di dalam mid-hingga lewat petang, masih tinggi bagi kebanyakan malam, dan kemudian jatuh pada waktu awal pagi. Cahaya memberi kesan kepada berapa banyak melatonin badan anda menghasilkan. Semasa hari lebih pendek bulan musim sejuk, badan anda boleh menghasilkan melatonin sama ada awal atau lewat hari daripada biasa. Perubahan ini boleh membawa kepada gejala-gejala gangguan affective bermusim (SAD), atau kemurungan musim sejuk.
Paras melatonin semulajadi secara perlahan-lahan melepaskan dengan usia. Beberapa orang dewasa yang lebih tua membuat jumlah yang sangat kecil atau tiada langsung. Boleh digunakan untuk merawat jet lag atau tidur (insomnia) masalah. Melatonin adalah antioksidan yang kuat yang membela menentang radikal bebas dan membantu untuk menyokong aktiviti glutathione dalam tisu saraf

Fungsi
1. melatonin dengan berkesan dapat meningkatkan kualiti tidur
2. melatonin boleh meningkatkan taraf fungsi seluruh badan
3. melatonin boleh meningkatkan imuniti manusia, mencegah kemurungan, Alzheimerand #39; s Sindrom, katarak, untuk rawatan glaukoma juga mempunyai kesan yang ketara.
4. melatonin boleh meningkatkan bodyand #39; s sistem imun, bantuan kanser, meningkatkan kecergasan fizikal.
5. melatonin mempunyai kesan antioksidan yang kuat

Aplikasi
Melatonin ini juga dikenali sebagai MEL. Melatonin semulajadi dihasilkan dalam badan sebagai tindak balas kepada persepsi cahaya, Melatonin telah digunakan untuk mengatasi insomnia, memerangi jet lag, melindungi sel daripada kerosakan radikal bebas, meningkatkan sistem imun, mencegah kanser dan memanjangkan hayat.

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu pengeluar melatonin yang terkemuka dan pembekal-pembekal di China kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli melatonin pukal dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: melatonin, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system