Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378

Inulin

Inulin adalah sebuah Erinaceus rizab dalam tumbuh-tumbuhan, terutamanya dari tumbuh-tumbuhan, telah dijumpai dalam lebih daripada 36,000 spesies, termasuk dikotiledon Compositae ini, Campanulaceae, Gentianaceae dan lain-lain 11 keluarga dan monokotiledon Liliaceae itu. Inulin adalah untuk bahan-bahan makanan fungsian yang ideal, dan juga...

Maklumat produk

Nama produk

Inulin

Spesifikasi

≥99.0%

Pakej

25kg/dram

Inulinis yang Erinaceus rizab dalam tumbuh-tumbuhan, terutamanya dari tumbuh-tumbuhan, telah dijumpai dalam lebih daripada 36,000 spesies, termasuk dikotiledon Compositae ini, Campanulaceae, Gentianaceae dan lain-lain 11 keluarga dan monokotiledon Liliaceae itu.
Inulinis untuk bahan-bahan makanan fungsian yang ideal, dan juga bahan-bahan mentah yang baik dalam pengeluaran fructooligosaccharides, sirap yang tinggi fruktosa, fruktosa Kristal dan lain-lain produk.
Fungsi
Meningkat penghadaman.
penghadaman bermaksud kesihatan yang lebih baik melalui serapan bertambah baik kritikal mineral (kalsium dan magnesium), gas berkurangan dan pengurangan dalam andquot di; bloatyandquot; perasaan kerana ditindas pertumbuhan bakteria yang berbahaya di dalam usus. Menjejaskan kesihatan positif ini adalah disebabkan oleh hakikat bahawa inulin adalah sebuah prebiotic yang bertindak untuk merangsang bakteria normal, bermanfaat di dalam usus. Inulin boleh dianggap sebagai makanan bakteria baik dalam usus anda yang menjadikan ia sihat. Kajian telah menunjukkan Inulin untuk menjadi yang efektif prebiotic serta bifodenic pada penggunaan harian 5 gram sehari. Dalam kajian yang dijalankan di Johns Hopkins, 113 bayi telah diberi makan bijirin untuk bayi yang ditambah dengan inulin atau plasebo selama 6 bulan. Kanak-kanak memakan bijirin tersebut dengan inulin yang menunjukkan pengurangan kejadian demam, antibiotik kurang menggunakan, Lawatan doktor yang kurang, kurang muntah dan pengurangan ketidakhadiran tempat penjagaan anak. Sebagai gentian prebiotic, inulin adalah makanan untuk probiotics itu. Hal ini menyebabkan probiotik Bifidobacteria untuk meningkatkan. Apabila mereka membesar, mereka merembes asid. Perubahan pH di dalam kolon membantu menyekat pertumbuhan bakteria berbahaya seperti E.coli, Salmonella dan Campylobacter.
Kesihatan tulang yang baik.
Inulin yang membantu meningkatkan ketumpatan tulang dengan mempertingkatkan penyerapan kalsium. Kajian telah menunjukkan bahawa inulin meningkatkan penyerapan kalsium sebanyak 20 peratus. Satu kajian yang baru diterbitkan di dalam American Journal of Clinical Nutrition menunjukkan inulin yang kalsium pengekalan atau tulang ketumpatan di remaja meningkat sebanyak 15 peratus. Peningkatan dalam kepadatan tulang dan penyerapan kalsium menyebabkan selepas menambahkan diet dengan 8 gram Inulin setiap hari. Di samping itu, kajian-kajian lain telah menunjukkan kesan yang positif terhadap absorptioninulin kalsium dalam remaja dan wanita putus haid.
Alat yang berkesan untuk penurunan berat badan dan pengurusan berat badan.
Ianya terkenal dan didokumenkan bahawa serat, seperti inulin, membantu mengekalkan rasa kenyang untuk tempoh yang lebih lama selepas makan. Selain menjadi serat, karbohidrat yang inulin, juga yang sangat rendah glisemik Indeks makanan, yang bermaksud bahawa ia mempunyai kesan yang minimum pada tahap gula dalam darah. Selain itu, inulin sering ditambah kepada produk makanan untuk meningkatkan rasa dan kesegaran produk – semata-mata, ia membuatkan rasa makanan lebih baik! Gigi manis anda berpuas hati dan anda mempunyai rasa kenyang yang membantu anda mengambil sesuai tahap kalori bagi program pengurusan berat badan atau penurunan berat badan anda.
Membantu dalam menguruskan Diabetes.
Inulin sebagai serat tidak hadam yang mempunyai kesan ke atas tahap glukosa darah, dan ia tidak menjejaskan paras insulin. Ia mempunyai sebuah Indeks glisemik sifar. Inulin dalam makanan menyediakan pukal dan kemanisan tanpa menyebabkan kenaikan tahap glukosa selepas makan. Ianya sesuai untuk pesakit kencing manis.
Lebih baik Motality.
Hanya, Inulin, sebagai serat diet, meningkatkan kekerapan dan mengurangkan sembelit. Kajian juga telah menunjukkan peningkatan kekerapan dan saiz sisa selepas penggunaan inulin.
Aplikasi
-Bayi andamp; makanan fungsian kanak-kanak
-Cheese
-Hasil tenusu
-Minuman sukan
-Minuman fungsian

Nama produk

Inulin

Penampilan

Serbuk halus putih

Cerakin

98%

CAS No.

9005-80-5

MF

C228H382O191

EINECS

232-684-3

Berat molekul

6179.35808000012

Kaedah ujian

HPLC

Menyimpan

Simpan di tempat kering dan sejuk, Jauhkan diri anda daripada cahaya yang kuat.

Jangka hayat

2 tahun apabila disimpan dengan betul.

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu pengeluar inulin yang terkemuka dan pembekal-pembekal di China kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli inulin pukal dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: inulin, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system