Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378

Ekstrak biji Griffonia

5-PTH atau 5-hydroxytryptophan adalah untuk metabolite perantaraan yang digunakan untuk menghasilkan serotonin. Serotonin adalah bahan sangat penting yang membantu menggalakkan fungsi saraf dan otak yang biasa. Serotonin adalah neurotransmitter utama yang menyokong fungsi tidur, mood dan selera makan. 5-PTH 5-Hydroxytryptophan...

Maklumat produk

Nama produk

5-PTH

Spesifikasi

98%

Pakej

25kg/dram

5-PTH atau 5-hydroxytryptophan adalah untuk metabolite perantaraan yang digunakan untuk menghasilkan serotonin. Serotonin adalah bahan sangat penting yang membantu menggalakkan fungsi saraf dan otak yang biasa. Serotonin adalah neurotransmitter utama yang menyokong fungsi tidur, mood dan selera makan.
5-PTH 5-Hydroxytryptophan (5-PTH), juga dikenali sebagai oxitriptan (INN), adalah asid amino yang berlaku secara semulajadi dan pelopor kimia serta ametabolic pengantara di biosintesis neurotransmitters serotonin dan melatonin dari tryptophan.
5-PTH dijual di kaunter-kaunter di United Kingdom, Amerika Syarikat dan Kanada sebagai suplemen pemakanan untuk kegunaan sebagai antidepressant, penahan selera makan, dan bantuan tidur, dan turut dipasarkan di negara-negara Eropah yang banyak bagi petunjuk untuk majordepression di bawah nama dagangan seperti Cincofarm, Levothym, Levotonine, Oxyfan, Telesol, Tript-OH, dan Triptum. Beberapa rabun terkawal plasebo percubaan-percubaan klinikal telah menunjukkan keberkesanan 5-PTH dalam rawatan kemurungan, walaupun kekurangan kajian berkualiti tinggi telah dicatat.

Fungsi
5-PTH dan Insomnia. Hubungan di antara 5-PTH dan tidur (tidur) telah mantap. Pada kenyataannya, 5 PTH tambahan isseen perlu lebih baik daripada melatonin dalam mempromosi nyenyak dan mengurangkan insomnia. Ia mampu meningkatkan kualiti tidur withouthangover atau mendadahkan perasaan yang biasanya hadir dengan pil tidur dan sedatif.
5-PTH dan kemurungan. Ramai sudah telah menikmati faedah daripada 5-PTH terhadap kemurungan. Ianya dilaporkan berkesan sebagai anti-depresan dalam rawatan ringan ke sederhana kemurungan.
5-PTH dan kebimbangan. Tahap serotonin yang rendah boleh membawa kepada kebimbangan yang tidak normal. Dengan PTH, terdapat peluang yang baik untuk serotonin untuk kembali semula kepada tahap semulajadi, jadi anda boleh merasa normal lagi.
5-PTH dan penurunan berat badan. Jika anda ingin menurunkan berat badan, 5-PTH boleh melakukan keajaiban untuk anda juga. Selera juga sihat mungkin disebabkan oleh tahap serotonin yang rendah. Mengambil 5-PTH boleh menormalkan aras ini. Pada masa yang sama, 5-PTH suplemen boleh mengurangkan pengambilan makanan anda dengan mencipta rasa kenyang. Ia juga adalah mampu meningkatkan rembesan hormon Leptin (Peguatkuasa selera) sekali gus menyebabkan kepada penurunan berat badan yang dipertingkatkan.
5-PTH dan gangguan Bipolar. Kajian klinikal telah menunjukkan kesan anti depressant 5HTP tambahan bagi mereka yang menghidap bipolar II gangguan. 5-PTH boleh meringankan dan mengurangkan untuk meningkatkan kualiti hidup umum penghidap bipolar.
5-PTH dan Fibromyalgia. Salah satu manfaat utama 5-PTH adalah kerana ia memberikan bagi orang-orang dengan fibromyalgia. Ia membantu meningkatkan kualiti tidur manakala pada masa yang sama masa mengurangkan kemurungan, kesakitan, kekejangan dan keresahan - di mana kesemuanya adalah tanda-tanda keadaan ini.
5-PTH dan sakit kepala. Tambahan 5-hydroxytryptophan juga telah digunakan untuk merawat sakit kepala yang kronik seperti sakit kepala ketegangan, juvana sakit kepala dan Migrain. Ini adalah keadaan yang mungkin berkaitan dengan serotonin yang rendah. 5-PTH mempunyai keupayaan untuk mengurangkan keterukan dan kekerapan syarat-syarat ini, dengan kurang kesan sampingan berbanding ubat-ubatan sakit kepala kronik yang lain.

Aplikasi
1. sebagai bahan mentah ubat-ubatan anti-bakteria, anti-depresan, anti tumor dan ubat pelali, ia digunakan secara meluas dalam bidang produk farmaseutikal dan Kesihatan;
2. sebagai insomnia, gejala-gejala lain seperti psychasthenia dan kehilangan berat badan produk bahan mentah, ia digunakan secara meluas dalam industri produk kesihatan;
3. sebagai tambahan Pemakanan peningkatan fungsi terapi, ia digunakan secara meluas dalam bidang produk makanan tambahan;
4. sebagai produk sedative dan anti-bakteria, ia digunakan secara meluas untuk menambah produk-produk kecantikan dalam industri kosmetik.

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu daripada benih griffonia utama ekstrak pengilang dan pembekal-pembekal di China kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli ekstrak biji griffonia pukal dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: griffonia biji ekstrak, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system