Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378

N-acetyl-D-glucosamine

N-Acetyl D-glucosamine adalah unit asas dalam pelbagai jenis polysaccharose yang penting di dalam sel organisma. Ia mempunyai banyak penting fungsi fisiologi dalam organisma, yang boleh mengukuhkan fungsi sistem imun badan manusia, menyembuhkan semua jenis keradangan. Ia boleh digunakan dalam makanan anti-kanser,...

Maklumat produk

N-Acetyl D-unit asas dalam pelbagai jenis polysaccharose yang penting di dalam sel organisma glucosamineis. Ia mempunyai banyak penting fungsi fisiologi dalam organisma, yang boleh mengukuhkan fungsi sistem imun badan manusia, menyembuhkan semua jenis keradangan. Ia boleh digunakan dalam antikanser, antioksidan makanan atau bahan tambahan makanan bayi, dan pemanis pesakit kencing manis.
N-acetyl-D-glucosamineis monomer asid hyaluronic yang merupakan unit asas komposisi polysaccharides organisma yang penting. Ia secara meluas wujud dalam exoskeletons daripada kerang dan telah menjadi jenis baru ubat biokimia, ubat perantaraan, kosmetik mewah dan aditif makanan untuk majlis-majlis penting, seperti peningkatan kekebalan, antioksidan, mengekalkan kelembapan, anti percuma radikal, dan sebagainya.
Formula molekul: C8H15NO6
CAS:7512-17-6
Hartanah: putih Kristal, tiada bau, rasa sedikit manis, mudah dilarutkan di dalam air, sedikit dibubarkan metanol, etanol undissolved dan pelarut organik lain.

Nama produk

N-Acetyl-D-Glucosamine

Asal-usul

Kerang

Spesifikasi

98%-102%

Pakej

25kg/dram

N-Acetyl-D-Glucosamineis digunakan untuk menguatkan fungsi imun di parctice terutamanya, refrains dari kanser corpuscle sel atau gentian excessing kenaikan gaji, boleh menahan dan merawat kanser. Untuk semua jenis inflammations, ianya mampu untuk terapi berkesan. Dan juga tulang artritis dan sakit sendi boleh dirawat. Whatand #39; s lagi, produk ini boleh digunakan sebagai bahan makanan dan aditif, terlalu.
2-Acetamido-2-deoxy-D-glucose;2-(Acetylamino)-2-deoxy-D-glucose
Sinonim: N-Acetyl-D-glucosamine; N-Acetylglucosamine;2-Acetamido-2-deoxy-D-glucopyranose,
Nama lain: N-Acetyl-D-Glucosamine, GlcNAc, NAG
N-Acetylglucosamine (N-acetyl-D-glucosamine, atau GlcNAc, atau NAG) merupakan derivatif monosaccharide glukosa. Ia adalah satu amide antara glukosamina dan asid asetik. Ia mempunyai formula molekul C8H15NO6, jisim molar 221.21 g/mol, dan ia adalah penting dalam beberapa sistem biologi.
Ia adalah sebahagian daripada polimer-Bio ditawarkan di dinding sel bakteria, dibina dari berselang-seli unit GlcNAc dan N-acetylmuramic asid (MurNAc), salib berkaitan dengan oligopeptides pada kandungan residu MurNAc asid laktik. Struktur berlapis ini dipanggil peptidoglycan (dahulunya dikenali sebagai murein).
GlcNAc adalah monomeric unit daripada chitin polimer, yang membentuk penutup luar serangga dan krustacea. Ia merupakan komponen utama dinding sel kulat, radulas daripada moluska dan beaks daripada cephalopods.
Polymerized dengan asid glucuronic, ia membentuk mata asid hyaluronic.
Fungsi utama dan permohonan:]
Fungsi N-Acetyl-D-glucosaminehas 1) merawat reumatik dan artritis reumatoid
2) N-Acetyl-D-glucosaminecan kerja sebagai antioksidan makanan dan aditif makanan bayi
3) N-Acetyl-D-glucosaminecan mengukuhkan fungsi bodyand #39; s sistem imun, menghalang pertumbuhan berlebihan sel-sel kanser atau sel-sel serat.
• [Permohonan:]
N-Acetyl-D-glucosaminecan digunakan dalam suplemen kesihatan dan ubat-ubatan.
N-acetyl glucosamine mungkin membantu melindungi lapisan perut dan usus.
Donand #39; t mengelirukan glucosamine N-acetyl dengan lain-lain bentuk glukosamina, seperti glucosamine hydrochloride atau glukosamina sulfat. Mereka mungkin tidak mempunyai kesan yang sama.
Baca label produk dengan teliti untuk kandungan mereka glucosamine. Kebanyakan produk glucosamine mengandungi glukosamina sulfat atau glucosamine hydrochloride. Walaupun glukosamina sulfat dan glucosamine hydrochloride dipasarkan bersama-sama dalam kombinasi produk dengan N-acetyl glukosamina, ada havenand #39; t menjadi kajian mana-mana manusia yang telah dinilai kombinasi ini untuk merawat Osteoartritis.
Anda juga boleh melihat chitosan sebagai ramuan dalam sesetengah produk glucosamine. Chitosan adalah satu bentuk N-acetyl glucosamine yang telah berubah kimia.
N-acetyl glucosamine diambil untuk Osteoartritis dan penyakit radang usus (IBD), termasuk kolitis ulser dan Crohnand #39; s penyakit.

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu pengeluar n-acetyl-d-glucosamine yang terkemuka dan pembekal-pembekal di China kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli dengan sebahagian besar n-acetyl-d-glucosamine dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: n-acetyl-d-glucosamine, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system