Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378

Kacang soya avokado unsaponifiables

Alpukat (Persea americana) adalah pokok yang berasal dari Mexico tengah, bernilai komersil dan yang ditanam dalam iklim tropika dan Mediterranean seluruh dunia. Kacang soya avokado unsaponifiables (sering dirujuk sebagai ASU) adalah satu ekstrak semula jadi sayur-sayuran yang dihasilkan dari minyak alpukat dan kacang soya...

Maklumat produk

Alpukat (Persea americana) adalah pokok yang berasal dari Mexico tengah, bernilai komersil dan yang ditanam dalam iklim tropika dan Mediterranean seluruh dunia. Kacang soya avokado unsaponifiables (sering dirujuk sebagai ASU) adalah satu ekstrak semula jadi sayur-sayuran yang dihasilkan dari minyak alpukat dan kacang soya. Sebagai suplemen pemakanan, kacang soya avokado unsaponifiables telah ditunjukkan dalam kajian klinikal mempunyai kesan yang baik pada gejala-gejala osteoarthritis.
Alpukat (Persea americana) adalah pokok yang berasal dari Mexico tengah, dikelaskan dalam famili tumbuhan berbunga Lauraceae bersama-sama dengan kulit kayu manis, camphor dan bay laurel. Alpukat atau PIR buaya juga merujuk kepada buah-buahan (botanically yang besar berry yang mengandungi benih tunggal) pokok.

Nama produk

Avokado soya unsaponifiables ASU

Sebahagian daripada jentera yang digunakan

Buah-buahan/biji

Spesifikasi

Sterol 1:1 / 2:1

Pakej

25kg/dram

Avocados secara komersial bernilai dan yang ditanam dalam iklim tropika dan Mediterranean seluruh dunia. Ia mempunyai sebuah badan berkulit hijau, berserabut yang mungkin muzik yang berbentuk PIR, berbentuk telur atau sfera, dan ripens selepas menuai. Pokok-pokok adalah sebahagian self-pollinating dan sering akan disebarkan melalui Transplantasi untuk mengekalkan kualiti diramal dan kuantiti buah-buahan.
Avocados adalah sumber terbaik vitamin dan mineral serta termasuk vitamin C, E, Beta-karotena dan lutein, iaitu antioksidan. Beberapa kajian kanser mencadangkan bahawa lutein membantu menentang radikal bebas yang dikaitkan dengan kanser prostat. Antioksida menghalang radikal bebas oksigen dalam badan daripada merosakkan sel-sel yang sihat. Kajian menunjukkan bahawa radikal bebas yang terlibat dalam pembentukan sel-sel kanser tertentu dan bahawa antioksidan sebenarnya boleh membantu untuk mengelakkan beberapa kanser. Lain-lain nutrien yang ditemui dalam avocados dan ekstrak avokado termasuk kalium, besi, tembaga, dan vitamin B6.
Ekstrak avokado adalah minyak yang diperoleh daripada alpukat untuk melalui perahan sejuk tekan mana-mana, yang menghasilkan minyak yang tebal, hijau; atau perahan haba, yang menghasilkan clear, minyak kuning. Benih dari buah-buahan dan pulpa telah dibuang, bersama-sama dengan gentian, tetapi kebanyakan lemak sihat, mineral dan vitamin yang hadir dalam minyak. Proses haba boleh merendahkan sebahagian daripada nutrien, jadi cabutan yang diperolehi melalui media sejuk yang pemakanan kaya.
Industri makanan tambahan kesihatan telah bermula untuk memasukkan ekstrak avokado produk hasil daripada tahap yang tinggi nutrien yang hadir. Makanan tambahan pertama telah diperkenalkan pada tahun 1983 tetapi tidak berjaya terutamanya kerana ramai pengguna dibangunkan cirit-birit dari dos. Versi awal itu telah digantikan dengan persediaan pelepasan berterusan yang tidak mempunyai kesan sampingan yang agak tidak menyenangkan ini. Avokado ekstrak makanan tambahan boleh didapati dalam berbagai-bagai bentuk termasuk minyak, kapsul, tablet dan serbuk.
Beberapa produk kecantikan yang menggunakan ekstrak avokado, termasuk krim muka, topeng, pembersih, losyen dan produk penjagaan rambut. Minyak kaya membekalkan lembapan pada rambut yang kering dan kulit, atribut yang boleh menarik terutamanya kepada orang-orang yang tinggal di iklim yang kering. Vitamin A dan glutamine, asid amino yang ditemui dalam ekstrak avokado, adalah berguna untuk melindungi kulit dan menyental mematikan sel-sel mati. Hakikat bahawa minyak adalah mudah diserap alpukat membuat pilihan yang baik untuk losyen urut dan pelembab lain.
Avokado cabutan mungkin bantuan kehilangan berat badan yang berkesan juga. Lemak baik yang ditemui di avocados sebenarnya meningkatkan metabolisma, kadar di mana badan membakar kalori. Terhad kajian menunjukkan bahawa avocados mengurangkan keinginan untuk karbohidrat dan berinteraksi dengan pankreas untuk menghasilkan insulin yang lebih rendah. Ini tahap insulin yang rendah mengurangkan jumlah glukosa yang tersimpan sebagai lemak di dalam badan. Walaupun kajian mengenai manfaat penurunan berat badan ini adalah sangat terhad, sesetengah orang yang mengambil alpukat ekstrak makanan tambahan kerana selera makan suppressants melaporkan keputusan yang memuaskan.

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu pengeluar unsaponifiables avokado kacang soya yang terkemuka dan pembekal-pembekal di China kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli unsaponifiables kacang soya avokado pukal dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: kacang soya avokado unsaponifiables, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system