Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378

Kondroitin sulfat

Kondroitin sulfat adalah kandungan kimia yang biasanya didapati dalam tulang rawan sekitar sendi di dalam badan. Kondroitin sulfat dihasilkan dari sumber haiwan, seperti lembu rawan. Kondroitin sulfat adalah komponen penting struktur tulang rawan dan menyediakan banyak rintangan...

Maklumat produk

Kondroitin sulfat adalah kandungan kimia yang biasanya didapati dalam tulang rawan sekitar sendi di dalam badan. Kondroitin sulfat dihasilkan dari sumber haiwan, seperti lembu rawan.
Kondroitin sulfat adalah komponen penting struktur tulang rawan dan menyediakan banyak rintangan mampatan. Bersama-sama dengan glukosamina, kondroitin sulfat telah menjadi satu tambahan diet yang banyak digunakan untuk rawatan Osteoartritis. Ia kini digunakan secara meluas dalam industri nutraceutical, farmaseutikal, makanan dan kosmetik.


Nama produk

Kondroitin sulfat

Asal-usul

Shark, lembu, haiwan

Spesifikasi

Kondroitin sulfat 90% CPC
HPLC 70% - 90% kondroitin sulfat
Kondroitin sulfat 70%-90 %E-HPLC
Asal-usul haiwan yang berbeza

Pakej

25kg/dram

Natrium kondroitin sulfat ialah garam natrium bagi glycosaminoglycan linear sulfated yang diperolehi dari lembu, porcine atau burung cartilages yang sihat dan haiwan domestik yang digunakan untuk makanan oleh manusia. Natrium kondroitin sulfat terdiri daripada garam natrium daripada ester sulfat copolymer asid D glucuronic dan Nacetylchondrosamine (2-acetamido-2-deoxy--D-galactopyranose). Hexoses-seli dipautkan - 1,4 dan - 1,3 polimer. Chondrosamine antigenik yang di glycosaminoglycan yang berleluasa akan monosulfated terutamanya pada kedudukan 4 dan ditolak lain-lain kedudukan 6.

Chondroitinand #39; s fungsi bergantung sebahagian besarnya kepada sifat-sifat proteoglikan bagi keseluruhan yang mana ia adalah sebahagian. Fungsi ini boleh dibahagikan kepada peranan struktur dan kawal selia. Walau bagaimanapun, bahagian ini bukanlah mutlak, dan sesetengah proteoglycans mempunyai peranan kedua-dua struktur dan undang-undang (lihat versican).
Kondroitin sulfat adalah komponen utama extracellular matrix, dan adalah penting dalam memastikan keutuhan struktur tisu. Fungsi ini adalah tipikal proteoglycans aggregating yang besar: aggrecan, versican, brevican, dan neurocan, bersama-sama digelar lecticans itu.

Sebagai sebahagian daripada aggrecan, kondroitin sulfat adalah komponen utama tulang rawan. Sekumpulan kondroitin sulfat sulfat dibungkus ketat dan sangat dikenakan menjana elektrostatik perasaan jijik yang menyediakan banyak rintangan tulang rawan untuk mampatan. Kehilangan kondroitin sulfat dari bahagian adalah punca utama kekurangan Osteoartritis.

Kondroitin sulfat adalah merupakan Glycosaminoglycan sulfated yang terdiri daripada rantaian bersilih gula (N-Acetylgalactosamine dan asid Glucuronic). Ia merupakan salah satu komponen utama tulang rawan dan mucosa lapisan, membentuk tisu yang memegang otot, saraf dan pembuluh darah bersama-sama. Ia digunakan sebagai pemakanan tambahan untuk menyokong tisu-tisu cartilaginous dan memerangi pelbagai bentuk artritis dalam manusia dan haiwan.


1. kondroitin sulfat digunakan untuk Osteoartritis. Ia sering digunakan dalam kombinasi dengan produk lain, termasuk ascorbate mangan, glukosamina sulfat, glucosamine hydrochloride atau glucosamine N-acetyl N-. Kajian dari beberapa dekad yang lalu menunjukkan bahawa kondroitin sulfat membantu sakit artritis apabila diambil dengan ubat-ubatan konvensional untuk kesakitan dan bengkak. Tapi kajian tidak begitu positif. Sekarang, para saintis percaya bahawa, secara keseluruhan, kondroitin sulfat boleh mengurangkan kesakitan artritis sedikit.
2. sesetengah orang menggunakan kondroitin sulfat bagi penyakit jantung, tulang yang lemah (osteoporosis) dan kolesterol tinggi. Kondroitin sulfat juga digunakan dalam sebuah kompleks dengan besi untuk merawat anemia kekurangan zat besi.
3. kondroitin sulfat boleh didapati sebagai satu eye drop untuk mata kering. Di samping itu, ia digunakan semasa pembedahan katarak, dan sebagai satu penyelesaian bagi memelihara corneas yang digunakan untuk pemindahan.
4. kondroitin sulfat digunakan sebagai ubat dalam rawatan perubatan penyakit sendi, dan glucosamine digunakan bersama-sama dengan kesakitan, menggalakkan kesan penjanaan semula tulang rawan, boleh meningkatkan masalah bersama pada dasarnya.
5. kondroitin sulfat bagi serat kolagen corneal mempunyai kesan perlindungan yang boleh menggalakkan pertumbuhan kadar resapan gentian bertetulang matriks, meningkatkan peredaran darah, mempercepatkan metabolisme, menggalakkan penyerapan dan penghapusan keradangan kotor.
6. kondroitin sulfat boleh digunakan untuk merawat sakit saraf kepala, trigeminal neuralgia, penyakit jantung koronari, angina, ischemia miokardium, penyakit serebrovaskular, sakit sendi, aterosklerosis dan hepatitis.
7. kondroitin sulfat boleh digunakan seperti produk penjagaan kesihatan, aditif makanan, telah meningkatkan fizikal manusia dan anti bakteria, Kecantikan, kesan-kesan anti-penuaan. Memperbaiki kulit kering dan masalah pendengaran.

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu pengeluar kondroitin sulfat yang terkemuka dan pembekal-pembekal di China kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli sulfat kondroitin pukal dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: kondroitin sulfat, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system