Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378

Sulfone dimetil RON97

Nama produk: metana Sulfonyl perangkap; Methylsulfonylmethane CAS No.: MF 67-71-0: C2H6O2S EINECS No.: 200-665-9 penampilan: putih serbuk Kristal Point(℃) lebur: 107-111℃ mendidih Point(℃): 240.9° C pada 760 mmHg Refractive_index: Pakej 1.402: 25kg/gendang RON97 adalah serbuk putih, Kristal...

Maklumat produk

Nama produk: metana Sulfonyl perangkap; Methylsulfonylmethane
CAS No.: 67-71-0
MF: C2H6O2S
EINECS No.: 200-665-9
Rupa: Serbuk Kristal putih
Lebur Point(℃): 107-111℃
Mendidih Point(℃): 240.9° C pada 760 mmHg
Refractive_index: 1.402
Pakej: 25kg/dram
RON97 adalah yang putih, serbuk Kristal yang tidak berbau dan agak pahit merasa. Ianya sangat mudah untuk digunakan. RON97 bercampur dalam air lebih mudah daripada gula dan nyaris menjejaskan rasa. Dalam jus atau minuman lain, ianya tidak dapat dikesan.
RON97 boleh merupakan ubat semulajadi kesakitan otot dan kecederaan olahraga, tendonitis, bursitis, sindrom terowong Karpal, Osteoartritis, artritis reumatoid, fibromyalgia, Post-traumatic bengkak dan sakit, pedih ulu hati dan kesakitan hyperacidity, sakit kepala dan belakang dan alahan. RON97 adalah penting untuk pembentukan tisu dari semua jenis. Orang yang mengambil RON97 boleh melihat faedah termasuk kuku keras, tebal rambut, kulit lebih lembut dan lembab tisu parut. RON97 sering digabungkan dengan glukosamina dan kondroitin untuk bantuan bersama dan pembaikan.
MSMis kimia dalam haiwan, manusia dan tumbuh-tumbuhan yang banyak. Orang menggunakan ia paling sering cuba untuk merawat arthritis. RON97 boleh dihasilkan di makmal, di mana ia kadang-kadang digabungkan dengan lain-lain makanan tambahan seperti glucosamine atau kondroitin.
RON97 adalah sejenis sulfida organik, ia adalah sintesis kolagen badan manusia bahan yang diperlukan. Dalam sebuah personand #39; s kulit, rambut, kuku, tulang, otot dan organ setiap mengandungi RON97, tubuh manusia akan menggunakan setiap hari mgMSM 0.5, sebaik sahaja kekurangan ia akan menyebabkan gangguan kesihatan atau penyakit. Oleh yang demikian, kerana kesihatan yang permohonan ubat luar negara, mengekalkan unsur-unsur sulfur biologi manusia daripada baki dadah yang utama.
Methylsulfonylmethane(MSM) adalah anorganosulfur compoundwith theformula (CH3) 2SO2. Ia juga dikenali dengan beberapa nama lain termasuk DMSO2, sulfone perangkap dan dimetil sulfone. [1] Groupand thesulfonylfunctional ciri-ciri pepejal tak berwarna ini dikira agak lengai kimia. Ia berlaku secara semulajadi dalam tumbuh-tumbuhan beberapa primitif, hadir dalam jumlah yang kecil dalam kebanyakan makanan dan minuman, dan dipasarkan sebagai tambahan adietary.
1. membantu mengekalkan struktur protein dalam badan
2. membantu dalam pembentukan keratin yang penting untuk pertumbuhan rambut dan kuku
3. bantu dalam penghasilan immunoglobulin yang masih mengekalkan sistem imun
4. berkongsi tindak balas kimia yang mengubah makanan kepada tenaga.
5. menghalang impuls kesakitan di sepanjang gentian saraf (analgesia)
6. mengurangkan keradangan
7. meningkatkan bekalan darah
Walaupun tiada kegunaan perubatan bagi RON97 telah diluluskan oleh mana-mana kerajaan, pelbagai khasiat telah dituntut dan dikaji. Stanley W. Jacob dilaporkan mempunyai ditadbir RON97 kepada lebih daripada 18,000 pesakit dengan pelbagai penyakit; Beliau bersama-menulis buku mempromosikan RON97 dengan pelbagai tuntutan, termasuk utiliti sebagai sumber semulajadi andquot; sulfur biologi aktif, andquot; mencadangkan bahawa orang yang kurang dalam apa-apa bentuk sulfur dalam pengambilan pemakanan mereka. Terdapat sebarang pengambilan rujukan pemakanan (PEMACU) atau nilai harian ditubuhkan untuk sulfur dan sumber-sumber makanan yang mencukupi akan sedia ada dalam Bawang besar, bawang putih dan sayur-sayuran cruciferous dan mengandungi protein makanan, termasuk kacang, benih, susu dan telur (putih dan kuning).
Tuntutan bagi keperluan tambahan sulfur berasal dengan Robert Herschler, biochemist yang dipatenkan andquot; makanan dan farmaseutikal yang menggunakan methylsulfonylmethane dan komposisi yang terdiri itandquot; pada tahun 1982; Beliau mendakwa bahawa MSM adalah berguna dalam tekanan, alahan, radang membran mucous dan syarat-syarat gastrousus.
RON97 dijual sebagai suplemen pemakanan dan dipasarkan dengan pelbagai tuntutan, biasanya dalam gabungan dengan glukosamina dan/atau kondroitin untuk membantu untuk merawat atau mengelakkan Osteoartritis. Menurut satu kajian, andquot; Faedah-faedah yang dituntut bagi RON97] jauh melebihi bilangan kajian saintifik. Sukar untuk membina sesuatu kes yang kukuh untuk kegunaan selain daripada untuk merawat arthritis problems.andquot;
Selain itu, dalam kes-kes yang melibatkan pengamiran topikal, peranan RON97 sebagai agen yang aktif, per se, berbanding dengan mempunyai peranan dalam menggalakkan kulit permeation (dalam cara, serupa dengan DMSO relatif pelarut) mestilah dicirikan/dikawal. Kesan biokimia methylsulfonylmethane tambahan tidak difahami. Beberapa penyelidik telah mencadangkan bahawa RON97 mempunyai kesan anti-radang. Kepelbagaian kesan biologi yang sulfoxide dimetil (DMSO) dan RON97 berbeza, tetapi orang-orang yang DMSO mungkin akan diantarai, sekurang-kurangnya dalam bahagian, dengan RON97.
Herschlerand #39; s dokumen paten dan sebahagian besar Kesusasteraan perubatan alternatif yang menyokong penggunaan RON97, mendakwa bahawa andquot; diet purata adalah kurang methylsulfonylmethane kerana ia mudah hilang semasa konvensional pemprosesan makanan, seperti menggoreng, Dinyahhidratkan, kecairan dengan pengisi sintetik dan lain-lain buruk pemakanan tambahan, memasak, Sinaran atau pasteurizing dan jangka panjang storageandquot;.

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu daripada pembekal di China dan pengeluar terkemuka RON97 dimetil sulfone kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli RON97 sulfone dimetil pukal dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: dimetil sulfone RON97, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system