Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378

Ekstrak Serrata Boswellia

Boswellia, juga dikenali sebagai India Kemenyan, adalah rawatan tradisional untuk sakit sendi dan belakang, sengal sendi, asma, kecederaan sukan, kolitis ulser dan bahkan Crohn ' s penyakit. Satu kajian yang diterbitkan dalam edisi Januari 2003 "Phytomedicine" mendapati bahawa boswellia berkurangan sakit di...

Maklumat produk

Boswellia, juga dikenali sebagai India Kemenyan, adalah rawatan tradisional untuk sakit sendi dan belakang, sengal sendi, asma, kecederaan sukan, kolitis ulser dan juga Crohnand #39; s penyakit. Kajian yang diterbitkan dalam edisi Januari 2003 andquot; Phytomedicineandquot; mendapati bahawa boswellia menurun kesakitan pada pesakit dengan osteoarthritis lutut, dan penyelidik juga mencadangkan herba untuk merawat lain-lain jenis artritis. Resin yang dituai dari kilang menyediakan manfaat Tempahan ubat-ubatan, dan penyembuh semulajadi sering menetapkan bahan yang dalam bentuk kapsul atau tablet untuk merawat pelbagai penyakit. Dos berbeza, Walau bagaimanapun, bergantung kepada keadaan yang dirawat dan keseragaman produk.
Kemenyan, juga dipanggil olibanum, adalah untuk resin aromatik yang diperolehi dari pokok genus Boswellia. Ia digunakan dalam Kemenyan serta dalam minyak wangi. Terdapat pelbagai spesies dan jenis pokok Kemenyan, setiap menghasilkan sejenis resin yang sedikit berbeza. Perbezaan dalam tanah dan iklim mencipta lebih banyak kepelbagaian damar, malah dalam masa sama ada dengan spesis. Pokok-pokok Kemenyan juga dianggap luar biasa bagi keupayaan mereka untuk berkembang dalam persekitaran yang sangat tidak bertimbang rasa bahawa mereka kadang-kadang seolah-olah berkembang secara langsung daripada batu yang kukuh. Pokok-pokok mula mengeluarkan resin apabila mereka kira-kira 8 hingga 10 tahun. Menoreh dilakukan 2 hingga 3 kali setahun dengan paip akhir yang menghasilkan Tangisan yang terbaik kerana mereka lebih tinggi aromatik kandungan yang terpene, sesquiterpene dan diterpene

ProductName

Ekstrak Boswellia

Sebahagian daripada jentera yang digunakan

Damar

Spesifikasi

Ekstrak asid Boswellia 30-80%

Pakej

25kg/dram

Ekstrak Boswellia telah digunakan selama berabad-abad sebagai ramuan dalam rawatan herba Asia, walaupun ia hanya hanya menjadi dikenali untuk kegunaan ekstrak West.The mempunyai banyak faedah lain termasuk merawat keadaan radang. Ia mengandungi asid boswellic yang dianggapkan menguatkan tisu dan meningkatkan bekalan darah ke sendi. Kajian telah menunjukkan boswellia itu adalah selalunya ubat yang lebih baik daripada ubat-ubatan preskripsi yang untuk keadaan seperti artritis di mana ia boleh mengurangkan keradangan dan kesakitan. Ia juga mempunyai kesan sedative yang ringan, yang akan membantu tubuh lebih baik menghadapi kesakitan. Boswellia merupakan manfaat dalam masalah penghadaman seperti Crohnand #39; s penyakit. Rawatan anti-radang yang tradisional sering boleh menyebabkan perut kecewa, dan menggunakan ekstrak boleh mengelakkan kesan sampingan ini. Masalah penghadaman lain yang mungkin turun dengan herba ini termasuk cirit-birit dan ulser. Apabila ekstrak diambil secara dalaman, ia difikirkan bermanfaat terutamanya untuk sakit belakang, manakala ekstrak boswellia dalam krim boleh diurut ke kawasan-kawasan yang terlibat untuk mengurangkan kekejangan.
Ekstrak Boswellia telah digunakan selama berabad-abad sebagai ramuan dalam rawatan herba Asia, walaupun ia hanya hanya menjadi dikenali untuk kegunaan di Barat.
Ekstrak ini mempunyai banyak faedah lain termasuk merawat keadaan radang.
Ia mengandungi asid boswellic yang dianggapkan menguatkan tisu dan meningkatkan bekalan darah ke sendi.
Kajian telah menunjukkan boswellia itu adalah selalunya ubat yang lebih baik daripada ubat-ubatan preskripsi yang untuk keadaan seperti artritis di mana ia boleh mengurangkan keradangan dan kesakitan.
Ia juga mempunyai kesan sedative yang ringan, yang akan membantu tubuh lebih baik menghadapi kesakitan.
Boswellia merupakan manfaat dalam masalah penghadaman seperti Crohnand #39; s penyakit.
Rawatan anti-radang yang tradisional sering boleh menyebabkan perut kecewa, dan menggunakan ekstrak boleh mengelakkan kesan sampingan ini.
Masalah penghadaman lain yang mungkin turun dengan herba ini termasuk cirit-birit dan ulser.
Apabila ekstrak diambil secara dalaman, ia difikirkan bermanfaat terutamanya untuk sakit belakang, manakala ekstrak boswellia dalam krim boleh diurut ke kawasan-kawasan yang terlibat untuk mengurangkan kekejangan.
Damar mengandungi 60 hingga 70%, gusi 27 ~ 35%, 3-8% minyak meruap. Resin sebagai komponen utama α yang percuma ini, semakin β,-Kemenyan asid lemak 33%, 1.5% asid lemak digabungkan dengan Kemenyan, resin Kemenyan, 33% hidrokarbon. Gusi yang merupakan gula dan asid kalsium garam dan magnesium 20%, barat Astragalus pelekat - 6%; Di samping itu, kualiti adalah masih pahit dengan 0.5%. Pucat kuning meruap minyak aromatik, pinene, racemic - limonene dan α, β-phellandrene, mengandungi komponen aromatik utama tidak diketahui.

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu daripada serrata boswellia yang terkemuka cabutan pengilang dan pembekal-pembekal di China kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli serrata boswellia pukal cabutan dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: Cabutan boswellia serrata, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system