Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378

Ekstrak kranberi

Ekstrak kranberi (Vaccinium macrocarpon L.) mempunyai astringency semulajadi, ia mengandungi PACs yang menghalang lekat bakteria ke dalam lapisan saluran kencing. Ekstrak kranberi juga digunakan untuk mencegah ulser perut dan penyakit gigi. Pengenalan: Cranberry (Vaccinium macrocarpon...

Maklumat produk

Ekstrak kranberi (Vaccinium macrocarpon L.) mempunyai astringency semulajadi, ia mengandungi PACs yang menghalang lekat bakteria ke dalam lapisan saluran kencing. Ekstrak kranberi juga digunakan untuk mencegah ulser perut dan penyakit gigi.

ProductName

Ekstrak kranberi

Sebahagian daripada jentera yang digunakan

buah-buahan

Cranberry asal

North Amerika

Spesifikasi

OPC 5% - 40% UV/BL-DMAC/HPLC

Pakej

25kg/dram

Pengenalan:
Cranberry (Vaccinium macrocarpon L.) berasal dari Amerika Utara Timur Laut (Timur Kanada, Timur Amerika Syarikat, Selatan ke North Carolina pada altitud tinggi). Cranberries dibezakan dengan mereka rasa yang amat masam, kerana mereka rendah gula dan kandungan asid yang tinggi. Cranberries adalah kaya dengan asid citric, malic, quinic dan lain-lain. Ia juga mengandungi flavonoid, anthocyanins, asid ellagic dan vitamin C. Kerana mereka kandungan tannin, buah beri memiliki astringency yang semulajadi. Penyelidikan terkini menyokong tanggapan bahawa cranberries mengandungi bahan yang menghalang lekatan E coli dan bakteria lain ke dalam lapisan saluran kencing.
Ia dijumpai cranberry itu boleh mengurangkan kadar kanser kulit dan berehat dan membuka saluran darah, di andquot; anti-adhesionandquot; mekanisme tindakan yang ditemui di PACs kranberi juga boleh membantu menghalang bakteria tertentu berpegang kepada perut dan mulut ikan kelisa, dengan implikasi untuk mencegah ulser perut dan penyakit gigi.
Berry ini sememangnya penuh dengan polyphenols (antioksidan sangat kuat) dan terutamanya Proanthocyanidins (PACs). Tidak seperti kebanyakan tumbuh-tumbuhan dan kaya dengan polyphenols yang mengandungi PACs menaip B, seperti anggur dan teh hijau, beri cranberry hanya mengandungi jenis A PACs. Ciri-ciri khusus ini merupakan sumber kuasa luar biasa Cranberry, sebagai EXCO A adalah satu-satunya yang mempunyai aktiviti anti bakteria. Aktiviti ini adalah diperolehi melalui unik anti lekat harta: bakteria tidak boleh cangkuk dan secara semulajadi andquot; memerah awayandquot; daripada badan.
AFSSA (Perancis FDA) diiktiraf pada 2004 bahawa pengambilan harian sebanyak 36 mg Cranberry PACs A setiap hari membantu untuk menghadkan lekat sesetengah bakteria (IIB) pada saluran kencing, dengan itu membataskan risiko UTI. Kajian terbaru keterangan peranan PACs A pada peptic ulser pencegahan dan bakteria lain berkaitan jangkitan.
36 mg PAC dengan BL-DMAC = 72 mg PAC oleh HPLC
36 mg PAC dengan BL-DMAC = 144 mg PAC dengan Bate Smith
Kimia, kranberi PACs tidak stabil dengan kecenderungan untuk polymerize pada suhu di atas 41o F dan melalui pengoksidaan. Oleh itu, lebih kecil mudah absorbable dimers dan trimers mesti kekal baik dilindungi dari haba dan dingin semasa pemprosesan. Molekul kecil ini dan PAC metabolites adalah bertanggungjawab ke atas kemujaraban ekstrak kranberi yang menghasilkan kesan anti lekat berbanding E.coli dalam saluran kencing.
Spesifikasi:
5% ~ 50% Proanthocyanidin oleh UV, 1%-10% PAC dengan BL-DMAC
Faedah-faedah:
1. UTI perlindungan, cegah dan merawat jangkitan saluran kencing
2. mengurangkan kadar kanser kulit
3. peptic ulser pencegahan
4. berehat dan membuka saluran darah
5. mulut kebersihan, karies gigi
6. antioksidan yang kuat
Mungkin kontra
2004 musim luruh yang berhati-hati dari Jawatankuasa Keselamatan ubat, agensi UK yang berurusan dengan keselamatan dadah, menasihatkan pesakit yang mengambil warfarin tidak untuk minum jus kranberi selepas kesan buruk (seperti peningkatan insiden lebam) dilaporkan, mungkin akibat kehadiran Asid salisilik berasal dari polifenol yang kaya dengan tumbuh-tumbuhan seperti cranberry itu. Walau bagaimanapun, semasa Ulasan 2006-8, beberapa kes laporan dan kajian rintis telah gagal untuk mengesahkan kesan ini, bersama-sama menunjukkan tiada interaksi yang signifikan secara statistik antara penggunaan harian jus 250 mL kranberi dan warfarin dalam masyarakat umum. Satu gen (VKORC1, CYP2C9) telah terbukti untuk menukar sensitiviti warfarin. Gen ini boleh juga menyumbang kepada lebam kecenderungan akibat cranberries untuk pembawa gen. Beberapa kes mungkin Warfarin interaksi dengan cranberry telah dilaporkan.

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu daripada cranberry terkemuka dalam cabutan pengilang dan pembekal-pembekal di China kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli ekstrak kranberi pukal dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: Cranberry extract, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system