Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378

L-Serine

Amino asid L-Serine 56-45-1

Maklumat produk

L-Serine adalah asid amino tidak penting, mempunyai banyak fungsi-fungsi fisiologi yang penting dan peranan sintesis purine, thymine, pelopor kolina; L-Serine melalui terbitan phosphorylation-hydroxy boleh dikeluarkan selepas fungsi fisiologi penting P serine adalah komponen utama phospholipid; L-Serine dengan nilai pH yang stabil peranan ubat titis mata, titis dan bebas-merengsa; L-Serine adalah faktor pelembap semula jadi penting (NMF) merupakan salah satu corneum Strata untuk mengekalkan peranan utama air, L-Serine adalah kunci kepada aditif kosmetik yang maju.

Nama produk

L-Serine

TIADA CAS

56-45-1

Spesifikasi

AJI92, USP26, EP4

Pakej

25kg/dram

Serine (disingkatkan sebagai saya atau S) ialah sejenis sebatian organik dengan HO2CCH di formula CH2OH (NH2). Ia merupakan salah satu asid amino proteinogenic berlaku secara semulajadi. Codons yang akan UCU, UCC, UCA, UCG, AGU dan AGC. Hanya yang L-stereoisomer muncul secara semula jadi dalam protein. Ianya tidak penting dalam diet manusia, kerana ia yang disintesis dalam badan dari metabolites lain, termasuk glycine. Serine telah diperolehi terlebih dahulu daripada protein sutera, sumber yang kaya di dunia, pada 1865. Namanya berasal dari bahasa Latin yang sutera, sericum. Serineand #39; s struktur telah ditubuhkan pada tahun 1902. Menurut Kumpulan hydroxyl, serine dikelaskan sebagai asid amino yang kutub.
Biosintesis daripada serine bermula dengan pengoksidaan 3-phosphoglycerate 3-phosphohydroxypyruvate dan NADH. Reduktif amination ketone ini diikuti hydrolisis memberikan serine. Serine hydroxymethyltransferase berkongsi penukaran boleh diterbalikkan, serentak L-serine glycine (belahan retro-aldol) dan 5,6,7,8-tetrahydrofolate untuk 5,10-methylenetetrahydrofolate (herba).
Serine memainkan peranan penting dalam fungsi-fungsi pemangkin enzim yang banyak. Ia telah terbukti berlaku di tapak aktif chymotrypsin, trypsin dan banyak enzim lain. Gas-gas saraf yang dipanggil dan banyak bahan-bahan yang digunakan dalam racun serangga telah ditunjukkan untuk bertindak dengan menggabungkan dengan saki-baki yang serine di tapak esterase acetylcholine, menghalang Enzim yang benar-benar aktif. Acetylcholineesterase enzim rosak acetylcholine neurotransmitter, yang disiarkan pada persimpangan saraf dan otot untuk membolehkan otot atau organ untuk berehat. Hasil daripada kesan acetylcholine adalah acetylcholine yang membina dan terus bertindak supaya mana-mana impuls saraf akan terus dihantar dan kontraksi otot tidak berhenti.
Sebagai satu juzuk (sisa) protein, rantaian sampingan yang boleh menjalani glycosylation berkaitan O, yang mungkin dari segi fungsi berkaitan dengan kencing manis. Ia adalah salah satu daripada tiga sisa asid amino yang biasanya akan phosphorylated oleh kinases dalam sel yang memberi isyarat dalam eukaryotes. Sisa-sisa phosphorylated serine sering dirujuk sebagai phosphoserine. Serine proteases adalah jenis biasa NOTIFICATION.
Asid amino l-serine memainkan peranan penting dalam fungsi-fungsi pemangkin enzim yang banyak. Asid amino l-serine telah terbukti berlaku di tapak aktif chymotrypsin, trypsin dan banyak enzim lain. Gas-gas saraf yang dipanggil dan banyak bahan-bahan yang digunakan dalam racun serangga telah ditunjukkan untuk bertindak dengan menggabungkan dengan saki-baki yang serine di tapak esterase acetylcholine, menghalang Enzim yang benar-benar aktif. Acetylcholineesterase enzim rosak acetylcholine neurotransmitter, yang disiarkan pada persimpangan saraf dan otot untuk membolehkan otot atau organ untuk berehat. Hasil daripada kesan acetylcholine adalah acetylcholine yang membina dan terus bertindak supaya mana-mana impuls saraf akan terus dihantar dan kontraksi otot tidak berhenti. Amino asid l-serine dijadikan sebuah reagent biokimia dan aditif makanan, l-serine digunakan untuk penyelidikan biokimia, organisasi budaya persediaan sederhana, ubat-ubatan yang digunakan untuk asid amino pada pemakanan ubat-ubatan, pemakanan tambahan.
Digunakan sebagai satu reagent biokimia dan aditif makanan; Digunakan dalam penyelidikan biokimia, penyediaan medium budaya organisasi, ubat-ubatan yang digunakan untuk asid amino kepada pemakanan perubatan.
Penokok zat yang seterusnya:
1. bagi reagent biokimia dan aditif makanan.
2. pemakanan tambahan, dalam kosmetik sebagai bahan tambahan Pemakanan kulit.
3. boleh didapati untuk biokimia dan pemakanan penyelidikan tujuan, tetapi juga boleh digunakan
sebagai bahan mentah serine cincin sintetik

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu pengeluar l-serine terkemuka dan pembekal-pembekal di China kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli l-serine pukal dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: l-serine, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system