Kategori produk
Hubungi kami

Shanghai Kasut tinggi Antarabangsa perdagangan Co, Ltd

Tambah: Bilik 308, suku kreatif Utara Wanke, No2000, Dongming Road, daerah baru Pudong, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Perkhidmatan Faks: 86-21-66531373

Email:sales@ingredient4health.com

Hotline khidmat
+86-21-66531378

L-Lysine

L-lysine asas CAS No.: 56-87-1 lain-lain nama: H-LYS-OH MF: C6H14N2O2 EINECS No.: 200-294-2 tempat asal: jenis China (tanah besar): vitamin, asid Amino dan Coenzymes Standard Gred: gred kosmetik, makanan gred, gred makanan, nombor Model perubatan Gred: API kesucian: 99% produk nama: asas L-Lysine...

Maklumat produk

L-lysine base
CAS No.: 56-87-1
Nama-nama lain: H-LYS-OH
MF: C6H14N2O2
EINECS No.: 200-294-2
Tempat asal: China (tanah besar)
Jenis: Vitamin, asid Amino dan Coenzymes
Standard Gred: Gred kosmetik, makanan gred, gred makanan, perubatan gred
Nombor model: API
Ketulenan: 99%
Nama produk: L-Lysine Base
Rupa: Serbuk putih
Sijil: ISO
Jangka hayat: 2 tahun Menyimpan betul
Borang: serbuk
Andamp pembungkusan; Penghantaran
Butir-butir bungkusan: 25.0 kilo/drumor atas customersand #39; permintaan.
Detail penghantaran: Dihantar dalam masa 3 hari selepas pembayaran
Penerangan produk
Berkualiti gred makanan asas L-Lysine daripada pembekal Cina
Lysine terutamanya digunakan sebagai aditif makanan ternakan, makanan tambahan dan farmaseutikal.
Digunakan dalam industri makanan.Lysine merupakan satu komponen yang penting dalam protein, canand badan #39; t sendiri adalah sintesis yg sangat salah satu daripada lapan jenis asid amino, dan ia adalah satu tambahan diet yang baik. Kerana makanan, kekurangan lysine, berkata sekali lagi jadi andquot; acidsandquot amino penting pertama;. Akan ditambah kepada minuman, beras, tepung gandum, seperti makanan dalam tin boleh meningkatkan kadar penggunaan protein, pemakanan makanan itu banyak berkubu, lysine menggalakkan pertumbuhan pembangunan, meningkatkan selera makan, mengurangkan penyakit, meningkatkan peranan fizikal, digunakan boleh mempunyai peranan pemeliharaan deodorization.
Digunakan dalam industri perubatan.Lysine kekal boleh digunakan untuk pengeluaran asid amino sebatian cecair infusi, berbanding protin hydrolysate infusi kesan yang baik, kurang kesan sampingan. Lysine dan pelbagai vitamin, glukosa ke dalam pemakanan tambahan, lisan mudah selepas serapan gastrousus. Lysine masih boleh meningkatkan prestasi beberapa jenis ubat, meningkatkan keberkesanan.

Fungsi:

Penokok zat yang seterusnya. Asid amino. Sebahagian besarnya digunakan untuk asid amino infusion, disebabkan oleh wettability khas, juga digunakan dalam krim sejuk, kosmetik.
Penokok zat yang seterusnya, penambah pemakanan, suplemen diet, aditif makanan kesihatan, farmaseutikal bahan mentah. Sukan tambahan, sukan nutrtional tambahan, makanan tambahan bina badan.
Permohonan:
Lysine terutamanya digunakan sebagai aditif makanan ternakan, makanan tambahan dan farmaseutikal.
Digunakan dalam industri makanan. Lysine merupakan satu komponen yang penting dalam protein, canand badan #39; t sendiri adalah sintesis yg sangat salah satu daripada lapan jenis asid amino, dan ia adalah satu tambahan diet yang baik. Kerana makanan, kekurangan lysine, berkata sekali lagi jadi andquot; acidsandquot amino penting pertama;. Akan ditambah kepada minuman, beras, tepung gandum, seperti makanan dalam tin boleh meningkatkan kadar penggunaan protein, pemakanan makanan itu banyak berkubu, lysine menggalakkan pertumbuhan pembangunan, meningkatkan selera makan, mengurangkan penyakit, meningkatkan peranan fizikal, digunakan boleh mempunyai peranan pemeliharaan deodorization.
Digunakan dalam industri perubatan. Lysine kekal boleh digunakan untuk pengeluaran asid amino sebatian cecair infusi, berbanding protin hydrolysate infusi kesan yang baik, kurang kesan sampingan. Lysine dan pelbagai vitamin, glukosa ke dalam pemakanan tambahan, lisan mudah selepas serapan gastrousus. Lysine masih boleh meningkatkan prestasi beberapa jenis ubat, meningkatkan keberkesanan

Kami sentiasa berazam untuk memperkenalkan kami sebagai salah satu pengeluar l-lysine yang terkemuka dan pembekal-pembekal di China kepada anda. Dibantu oleh teknologi dan kecanggihan peralatan, mesra mengalu-alukan anda untuk membeli sebahagian besar l-lysine dengan harga yang berpatutan dari kami.

Hot Tags: l-lysine, China, pengilang, pembekal, sebahagian besar
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Online customer service
Online customer service system